23 januari 2015

Willy Rizzo, matgrupp Cidue

Här ska jag drista mig till att utropa: Fyndläge! En matsalsgrupp som vid första anblicken säkert inte gör så många glada men som jag tror på ändå. Och då är det egentligen inte hela gruppen jag tänker på utan i första hand stolarna. Jag skulle nog skippa bordet och sälja det vidare. Men stolarna! Här finns det potential. Fulsnyggt som blir ursnyggt i rätt miljö.

På Lauritz lägger de ut sin egen värdering och ofta landar slutpriset ganska nära värderingen (5 000 kronor). Så kan det naturligvis bli även i det här fallet men min gissning är att den här italienska 70-talskromen inte drar upp budgivningen så högt. På måndag vet vi. Skynda att fynda!

/Tillägg: Eller kanske inte. Var förbi och kollade på den och kan konstatera att det alltid är en bra idé när det gäller stoppade möbler. Har redan blivit varse att skumstoppningar torkar och att det inte syns på bild och i det här fallet så var det uppenbart dynorna behöver bytas ut pga röklukt. Där försvann nog fyndfaktorn för alla som inte snor ihop egna nya dynor./

Willy Rizzo matgrupp, Lauritz
Willy Rizzo, matgrupp, Cidue, Italien, krom (7)                  
Auktionen avslutas: 2015-01-26 20:27:00 
Showroom: Stockholm, Slakthusgatan 
Nästa bud: SEK 375
Värdering: SEK 5 000 
/Tillägg: Klubbslag: SEK 1 950/
Ganska likt eller hur? Dining space, Pinterest 
 

1 kommentar: